profile
Опубликовано 1 год назад по предмету Математика от abmenka

У першому ящику на 14 кг апельсинів менше, ніж у другому, і на 18 кг більше, ніж у третьому. Скільки кілограмів апельсинів у всіх трьох ящиках разом, якщо в другому ящику їх 44 кг?

  1. Ответ
    Ответ дан nellika01
    1) 44-18=26 (кг) - в першому ящику
    2)26-18=8 (кг) - в третьому ящику
    3)26+44+8=78 в трьох ящиках разом